Morgonkaffe och Doktor Snuggles

Denna torsdagmorgon har börjat med gråt, skrik, gnäll och tårar. Jag är tacksam för att jag hann ta en dusch nu innan gubbsingen for iväg till jobbet, annars hade det varit väldigt svårt att komma igång och orka med allting på morgonen.

Natten har, som väntat, varit jättetung då Elias flera gånger har vaknat och inte kunnat öppna ögonen då de varit helt igenguckade. Stackarn. Den lilla fördelen när Simon hade ögoninflammation var att han nog nattetid inte riktigt förstod att han inte kunde se och därför kunde fortsätta sova. Han var nöjd bara han fick amma. Elias däremot känner direkt när någonting är fel, när han inte kan öppna ögonen och börjar gråta. Mitt i natten och trött vill han heller inte att vi baddar och gör rent. Så, jag har legat bredvid honom i sängen, försökt lugna och trösta, och gjort det bästa av situationen. Dessutom vaknade Simon vid tretiden han med och tyckte att det var en bra tidpunkt att vakna till för att leka lite. Inte riktigt vad vi vill vid den tidpunkten, honom fick gubbsingen ta. Jag, å min sida, har vaknat med jämna mellanrum, hjälpt småkillarna, frusit jättemycket, vaknat och varit genomsvett och allt däremellan.  

Vad vi hittar på här hemma idag vet jag inte. Så mycket som möjligt ska jag försöka hjälpa Elias så att ögonen känns bättre. Han har inte blivit röd på ögonvitan som Simon var, istället har det nog blivit irriterat på insidan under ögat då Elias är jättesvullen där. Önskar nästan att Elias hade fått de där dropparna igår då han helt klart är mer besvärad av ögoninflammationen är vad Simon var. Men, vi får snällt vänta. Givetvis tycker jag att även mina ögon börjar klia.

Nu blir det morgonkaffe och istället för Bolibompa-morgon blir det Doktor Snuggles.   :)



Ha en bra torsdag!
Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!