En vanlig måndag med nya krafter

Måndag. Här har vi vaknat upp efter en något lugnare natt än de senaste dagarna och vi har nya krafter alla fyra. Ingen magsjuka i huset än, och jag vet inte vad det var som spökade igår. Kanske fick jag ordentligt blodsockerfall? Hursom, Simon vaknade, ammade och somnade på en gång inatt, så inget krångel där vilket var jätteskönt. Dock vaknade jag oväntat av en duns och gråt då Elias ramlade ur sängen inatt. Han brukar inte göra det, men inatt har han farit runt ordentligt tydligen i sin säng. Tur nog somnade Elias lika snabbt som jag lyfte upp honom och lade honom till rätta i sängen, och ännu mer tur var att även Simon somnade om inom några minuter då han också hade vaknat till av gråten.

Så, idag är det en vanlig måndag med nya krafter. Elias är äntligen iväg till dagis och leker, gubbsingen jobbar, och jag och Simon är förkyld fortarande men inte värre än så. Tänk om vi har haft sådan tur att vi klarat oss! (Nästan så att jag inte vågar skriva det för då händer det säkert något.)

Just nu är det en kopp kaffe som gäller, och sedan ska vi få påfyllning av pellets. Äntligen. De skulle ha kommit i torsdags eller fredags, men då ingen dök upp fick vi köpa småsäckar för att klara helgen. Imorse upptäckte vi att pelletsen är helt slut, vilket innebar en frisk kall morgondusch för mig. Men, det gick och om inte annat så piggnade jag till.  :)

Ha en bra måndag, alla!
Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!