Magsjuka

Visst fick vi lite magsjuka i huset också. Stackars stackars Elias. Det som är bra med Elias är att han kan säga till när han mår illa och vill kräkas, och sedan kan man hjälpa till samt lugna honom och han förstår. Om även Simon får magsjukan kommer det att bli jobbigare för honom då han inte har någon aning om vad som händer och inte kan tröstas lika lätt. Usch och fy för magsjuka, säger jag. I hopp om att undvika allt vad sjukdomar heter går jag och spritar händerna mest hela tiden: så snart jag har hjälpt Elias spritar jag händerna, så snart jag har haft Simon eller hjälpt honom spritar jag. Återstår att se om eller när jag blir sjuk. 

Jag går fortfarande klädd i pyjamas här hemma och skulle helst av allt vilja hoppa in i duschen en snabbis för att få känna mig lite fräschare, men det får vänta. Inte för att jag behöver vara fräsch för någon, mest för min egen skull. Hade även behövt handla kamomillte då jag använde sista tepåsen igår, men det är inte läge att packa med småkillarna och åka till affären. Idag är jag tacksam för att det fungerade med hemleverans. Tack snälla svärmor som handlade det som behövdes hem!

Nu behöver jag en kopp kaffe.
Bye for now!

Kommentarer
Postat av: Johanna

åh nej, inte ni oxå! Rickard spritade händerna mest hela tiden här hemma även han och han klarade juh sig! Så jag håller tummarna för dig! kramkram

2012-02-09 @ 16:01:34
URL: http://busenochgrodan.blogspot.com/

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!