Hemma - och en massa snö!

Då är vi hemma i vintersverige igen. Flyget hem igår gick bra, och till min och P's glädje sov både Elias och Simon runt fem timmar på planet. Väl på Arlanda blev vi dock kvar en stund då bilen vägrade starta och det tog tid innan hjälp kom. Väl hemma, runt tvåtiden på natten, åt småkillarna kvällsyoghurt och somnade sedan åter om och vaknade klockan halv sju imorse. Riktigt skönt var det då vi var inställda på att de skulle vakna klockan tre. Har vi tur har vi lyckats vända rätt på dygnet relativt smärtfritt, även om vi kommer att vara trötta hela högen.

Att komma hem till vinter, snö och kyla känns faktiskt ok, och här har vi ganska mycket snö. Gladast är nog Elias som om och om och om igen slängde sig ner i snön i förmiddags.

 

bild via Instagram - iamisvarld 

 

Nu ska småkillarna sova lunch (även om Elias helst vill ut och skotta snö), medan jag o P ska krypa ner i soffan med en kopp glögg. Det har åter börjat snöa igen, vilket säkert kommer att göra Elias riktigt glad för då finns det ingen anledning att inte gå ut och skotta i eftermiddag.     :) 

Hoppas ni har det bra i snön!       :) 
Bye!

 


Kommentarer
Postat av: susanne

Välkommen hem.

Svar: Tack Tack! :)
Ami

2012-12-15 @ 14:09:15

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!