En trött ami igår, desto piggare idag!

God morgon! 
 
Här håller vi smått på att vakna till. Elias och Simon har ätit tomtegröt till frukost medan jag sitter med min första kaffe och planerar dagen.
 
Igår orkade jag med halva dagen, sedan tog krafterna helt slut och från klockan sex sov jag från och till lite här och var. På något sätt måste Elias och Simon ha förstått att jag verkligen inte orkade då de först satt snällt i famnen i fåtöljen, för att sedan krypa upp hos mig i soffan när jag lade mig där. När P väl kom hem blev det full fart på dem, men några gånger kom Elias fram till mig där jag låg i soffan och undrade hur jag mådde, samt gav mig en puss på kinden och sedan en på munnen, innan han fortsatte dona. Älskade kille. Jag tog på mig att natta småkillarna och somnade själv i sängen samtidigt som de gjorde, sedan för att hinna få tid med P gick jag när jag vaknade till ner till soffan och somnade hos honom, för att slutligen hitta upp till sängen mitt i natten. Lite flängande, men många timmars sömn ger en mycket piggare Ami idag.      :) 
 
Nu är det snart dags att klä på sig och lagom till lunch ska vi nog åka in till IKEA, möta upp P och äta julbord. Jag vet inte hur många år sedan det var jag åt julbord, och detta är det närmaste julbord jag kommer och då får det bli så. 
 
Hoppas ni får en bra torsdag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!