Urk, fy och bu för vilken natt...

Urk, fy och bu för vilken natt. 02.35 tittade jag på klockan inatt och då hade jag fortfarande inte fått somna för Simon efter att vi kom hem vid halv tolv. En jättetoktrött Simon vars näsa rinner, och som dessutom kanske var hungrig (?), kom inte alls till ro och så snart han började nicka till och somna satte han sig upp i sängen och började gråta. Inte grät han lite heller, utan det var katastrof ibland. Jag hade egentligen även behövt knäppa på tvättmaskinen med småkillarnas kläder, samt lagt fram kläder till Elias så att han bara kan klä på sig denna morgon, men så snart jag rörde mig eller lämnade rummet vaknade Simon så jag fick snällt ligga kvar i sängen. Det enda som tillslut hjälpte var att ta upp honom och sitta med honom i famnen och gunga lite tills han somnade, men så snart jag rörde på mig vaknade han igen och jag fick börja om.  Vilken tid han väl tillslut somnade har jag inte koll på, men jag har inte fått jättemånga timmars sömn inatt. 
 
Imorse väcktes jag sedan 06.45 av Elias som kom intassande och ville ha vatten. Ingen direkt sovmorgon för mig. När jag ändå hade klivit upp var det lika bra att vakna till helt då jag annars säkert hade försovit mig och det hade blivit stress iväg till dagis. Elias somnade om, vilket var jättebra då han också hade varit trött idag, och killarna sover fortfarande. Skönt för dem.
 
Så, nu sitter jag här med min första kopp kaffe och hoppas att jag piggnar till och orkar med dagen. Tvättmaskinen snurrar, Elias kläder ligger framme på hans lilla soffa som de ska göra när han ska iväg och extrakläder till dagis är märkta. Helst skulle jag nog vilja somna om, men det går inte. Får se om jag sover lunch tillsammans med Simon idag. 
 
Hoppas ni sovit gott! Ha det bra idag! 
Bye for now! 
Ukr

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!