Pigga, glada och förkylda idag

Vilken skön och lugn natt vi har haft. Helt underbart! Simon har vaknat endast en gång för att dricka vatten och sedan somnade han om igen direkt. Jag har fått sova! Vilket var välbehövligt känner jag då jag nu också har blivit förkyld. Elias var förkyld helgen som gick och i två dagar nu har Simons näsa runnit, så nu är det min tur. Jag klarar det, det är lugnt. Mest synd är det om Simon vars näsa rinner och då vi måste torka näsan så ofta har den även börjat blöda lite. Stackars liten. 
 
Idag blir vi hemma igen då Elias igår hade magsjuka. All mat som Elias åt igår har han fått behålla och efter kvällsduschen igår var det en ny pigg kille vi hade här hemma igen. Barriären mellan vardagsrum och kök (bestående av två flyttlådor) får vara kvar även idag, bland annat för att hålla småkillarna lite skilda från varandra så att de inte snorar, hostar eller smittar varandra. (Jag försöker verkligen att förhindra smitta här, och vi får se om det går.) Men, mest för att Simon inte ska smita in i vardagsrummet och klättra upp i soffan när jag inte har koll. Just nu är det jättekul att klättra upp i soffan, speciellt när jag är på väg att hämta bort honom.    ;)  
 
 
 
 
 
Medan jag skriver detta har Simon visst hittat ett sätt att klämma sig förbi flyttlådorna och just nu står båda småkillarna och tittar på mig från andra sidan barriären. Kanske ska gå och ha lite koll på dem igen?    ;) 
 
Ha en bra tisdag! 
Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!