Första dagen på dagis idag

Då har vi varit iväg och lekt en stund på dagis innan jag och Simon lämnade Elias där själv. Idag är de flesta barn tillbaka och det var verkligen härligt skratt och bus som fyllde gården när vi kom. På dagis har Simon idag grävt i sandlådan, ätit sand, gungat, åkt cykel, och varit jättenöjd (tills vi skulle gå hem då han inte alls ville det och började gallskrika som han gör när han måste sluta med någonting han tycker är kul). Elias, han har cyklat runt, gungat med de andra barnen och när vi lämnade honom lekte han i lekstugan med två av tjejkompisarna.
 
Vid ett tillfälle blev Elias dock ledsen och ville följa med oss hem och inte ens stanna över lunchen. Jag tycker det är så svårt att peppa och övertala honom att stanna, speciellt när tårarna rinner ner för kinderna och han är uppriktigt ledsen. (Annat är det med krokodiltårar, dem går jag inte på.) Jag gick till slut med på att vi skulle ta en kortare dag idag, men efter en liten stund tyckte han själv att jag och Simon skulle åka hem ändå och han skulle stanna kvar och äta lunch. (Tror att det var köttbullarna och makaronerna som lockade.) 
 
Så, nu är Elias på dagis och klockan två ska vi hämta honom igen. Jag har lovat att ta vagnen och en promenad när vi hämtar honom då vi som vanligt var sena och fick slänga in oss i bilen imorse.  
 
 
 
 
Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!