Till biblioteket en sväng

Fy, vilket ruskväder vi har. Det snöar och regnar om vartannat, samt blåser en himla massa därtill, vilket inte alls är kul. Så, istället för att vara ute åkte vi idag iväg till biblioteket en stund. Jag lånade böcker medan Elias lekte lite i huset, och idag var även Simon med och lekte för första gången. Först bekantade han sig med boklådorna som finns, men sedan ville han hänga på storebror överallt.    :)






Det kändes faktiskt lite konstigt, men samtidigt kul, att ha två små att ha koll på idag. Tidigare har Simon nästan alltid sovit när vi har lånat böcker, men idag var han med på ett helt annat sätt. Jösses så de kommer fara runt när Simon blir äldre....    :)

Bye!

Kommentarer
Postat av: susanne

du kommer att få full upp. Hinner knappt låna några böcker när jag är där. Valter river farm och klättra upp över allt och Isabell ropar mamma tittat vad jag hitta och vill att man kommer och tittar. Men vi brukar alltid få med oss några böcker hem. Till min glädje har även Valter börjat visa intresse för böcker och vill sitta i knä, så mysigt.

2012-04-20 @ 19:03:00

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!