Åka tåg.

Vi är nog lite småtokiga i vår familj. Men, vad är det som säger att man inte kan ta tåget in till stan då Elias älskar tåg och har pratat om att han vill åka någon gång? Så, en liten familjeutflykt tog vi igår när gubbsingen ändå tog tåget hem från mötet i storstaden. Då han hade parkerat bilen i stan hoppade vi på tåget här hemma, åkte tåg in till stan, hämtade bilen och åkte sedan hem allihopa. En lagom liten tur.

Elias var lycklig hela tågresan och tyckte att det var jättespännande och kul. Sedan är han med och hinner verkligen se allting! På sätet tvärsemot honom satt en man med sin Ipad och detta berättade Elias högt och tydligt för oss:

- Titta! Mannen har en Ipad. Samma lika som du har pappa!  

Vi kunde inte låta bli att småle, och till och med mannen började småle. Sedan ville Elias fortsätta kommentera mannen, men där hyschade vi honom och tyckte nog att han inte skulle prata allt för mycket om sina medpassagerare. Det är nu de ärliga och spontana kommentarerna kommer att komma, tror jag. Men, det var roligt att åka tåg, och även Simon var nöjd hela resan.   :) 


   
(bilder kommer!)



Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!