Måndagmorgon och allt.....

Måndagmorgon och allt är som det ska; gubbsingen jobbar, Elias är på dagis, och Simon och jag är hemma. Febern på Simon gav sig redan igår eftermiddag och nu är det bara jag som har halsont och är lite snorig. Hoppas att förklyningen går över snart. Simons kräkningar har också minskat så jag håller tummarna för att det var någonting som hängde ihop med febern och förkylningen. 

Igår var vi iväg en sväng till stan och köpte faktiskt den första julklappen för i år!!! Inte illa. Eller, så är det just det det är. Hmmm.... Hursom, fick Elias ett skruvmejselset och han är jättelycklig för det och vill bara 'skuja' (alltså: skruva) här hemma. Vi kunde inte låta bli att köpa det när det kostade 25:-. Det blev även några nya delar till tågbanan som vi kan ta fram regniga dagar. Även Simon skulle givetvis ha något, och även han fick en hammare och andra verktyg. Nu har båda killarna sina verktyg och det borde inte bli bråk om vad som är vems.    ;) 




Idag blir det till att säda här hemma på förmiddagen och i eftermiddag, när vi har hämtat Elias på dagis, blir det nog en sväng till stan för inhandling av mat och diverse.

Ha en bra måndag!
Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!