Ojojojoj så lång tid det tog.....

Ojojojoj så lång tid det tog för Simon att komma till ro ikväll, istället för att somna tyckte han att det var mycket roligare att ligga och prata för fullt. Å andra sidan är inte det så konstigt med tanke på hur mycket han har sovit idag. Hoppas nu att han orkar sova mycket inatt också. Elias somnade som vanligt ganska fort, och han har faktiskt orkat vara uppe hela eftermiddagen och kvällen utan tjat och gnäll, trots att han inte sovit något på dagis.

Nu ska gubbsingen och jag ta och unna oss lite glögg, samt fundera igenom vad som behöver göras de närmsta dagarna och kvällarna, samt vem som ska göra vad. Adventskalender till Elias står på To-do-listan.Och alla andra, som bara ställer till en massa merjobb för gubbsingen, får nu snällt ge sig, tycker jag. Det räcker med jobb som det är. *morr*

Bye!

Kommentarer
Postat av: Helen.HUSnrNIO

Att få lappar med ledtrådar är en toppenbra idé tycker jag.

Hade planer på att göra så själv eftersom facken är såpass små på den kalender som vi har men sen körde jag ju som sagt med säkerhetsnål istället. Orkade inte klura mer.

Det är ju en hel del som ska grejas med de närsmat veckorna utöver jobb...



Varannan dag fungerar perfekt här.

Vi hade det så även förra året, då var M två år och tre månader gammal, men han greppade direkt vilka "dagar" som var hans öppningsdagar.



Ha en trevlig glöggkväll!

Helen.HUSnrNIO

2011-11-28 @ 21:02:54
URL: http://husnrnio.se

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!