Valborgsmiddag.

Igår hade vi en riktigt skön dag utan några som helst måsten. Elias och jag skötte disken under dagen, och han är riktigt duktig på att skölja disken nu efter att ha noga studerat mig. Sedan sov vi lunch i tre timmar, vilket var riktigt skönt. Jag hade dock lite svårt att komma upp efter det, och såg nyvaken ut långt in på kvällen.  ;)

Igår kväll blev det lite Valborgsmiddag tillsammans med svärfar och hans Gun här i husvagnen, vilket var trevligt. Det är inte så ofta Elias hinner träffa sin farfar, så vi tar alla tillfällen i akt. Roligt att se var att Elias inte alls var blyg utan lekte, busade och gosade med sin farfar jättemycket. 
Inatt, vid två-tiden, vaknade gubbsingen och jag av ett plan som höll på att varva motorn hur länge som helst här på flygfältet. Gubbsingen gick till slut ut för att se vad det var för något som pågick, och min vilda fantasi satte givetvis igång. Jag trodde att det var några som höll på att stjäla ett plan, men inte riktigt visste hur man kör ett, men det visade sig vara några killar från Lantmäteriverket som varit ute på sen flygtur och landat här. Lamporna på landingsbanan var tända, en taxi kom och hämtade dem, allt var som det skulle och vi kunde gott somna om efter en liten stund.

Nu på morgonen har vi ätit frukost och åter njutit av lugnet här på flygplatsen. Det är inte jättemycket till utsikt, men ändå så fridfullt att titta på.  :)Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!