Usch och fy för denna natt!!!

Usch och fy för denna natt!!! Den ende som har sovit gott inatt är nog Elias, som vaknade upp med ett leende på läpparna och ett "Hej!". Rackarn.

Jag vet inte vad det är, men den senaste veckan har Elias sovit jätteoroligt och kommit intassande till oss ett par gånger varje natt. Först trodde jag att det var det att han kände på sig att bebisen är på väg, att någonting nytt är på väg att hända då vi har pratat om det så mycket, att han var orolig för det, men nu vet jag sjutton. Måste läsa på om det är någon utvecklingsfas han håller på att gå igenom, eller om han bara är mer närhetsberoende just nu.

Hur som, redan klockan tio igår kväll tassade Elias in till oss och ville sova i vår säng. Sedan låg han där och sov gott, och sparkade på både gubbsingen och mig. Efter att vi burit tillbaka honom till sin säng kom han in till oss igen vid ett-tiden, och fortsatte sova gott i vår säng. När jag till slut gav upp, efter att en lång stund fått oönskad sparkmassage i ryggen, gick jag istället och lade mig i Elias säng. Ska erkänna att mina moderskänslor just då var långt djupt begravda någonstans där det inte gick att hitta dem. Efter en liten kort stund hördes sedan en jätteduns och därefter gråt då Elias i sömnen for runt i sängen och därmed slutligen ur sängen (som är ganska hög) och ned på golvet. Det enda jag då orkade tänka var: 'mmmm... så går det om man ligger och sparkar andra så de måste flytta sig. skyll dig själv.' Hemskt! 

Efter att Elias farit i golvet, stackarn, sov han sedan några timmar åter i sin egen säng, för att sedan komma intassande till oss igen. Jag, fortfarande jättetrött, sade åt honom att gå och lägga sig i sin egen säng och att jag skulle komma in och klappa om honom. En kort stund funderade jag på om jag skulle strunta i det sista och försöka sova vidare, men det var himla tur att jag ändå gick in. Elias, som drack en himla massa vatten under gårdagen/kvällen, hade överfull blöja, hade kurat ihop sig och låg på en blöt madrass i blöt pyjamas. Stackars lille kille. Och, där infann sig moderskänslorna igen, så efter pyjamasbyte etc har Elias åter sovit i vår säng, tätt intill mig fram till det att vi vaknade.

Jag är med andra ord trött idag. Nu har inte knytet på något sätt meddelat att han/hon har tänkt att komma idag, och jag hoppas faktiskt att det inte blir idag då jag inte har några krafter. Ska passa på att vila mig igen då Elias är på dagis och leker, och sedan får vi helt enkelt se.

Bye Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!