Träningspass.

Är hemma efter ett träningspass och jag är helt slut. Bilen är fortfarande inne på verkstan och gubbsingen har sin bil till jobbet idag, så jag och Elias har cyklat till dagis. Jag hade faktiskt sett fram emot att cykla till dagis sådana här fina dagar, för det är mysigt och enkelt, men med magen så är det tyngre än jag trodde. Det tog på krafterna, jag blev varm och det är väl definitionen av 'träningpass' - så jag ser det som ett sådant.   ;)




Träffade även på en bekant på vägen till dagis som jag stannade till och pratade kort med. Hon och hennes kille har fått en tredje kille och ojojoj så söt minstingen är!!! Så liten!!!!! Jag har fortfarande svårt att förstå att vi också kommer att ha en sådan liten varelse hos oss snart. Elias var också fascinerad av den lille bebisen som låg och sov i vagnen. 

Under förmiddagen väntar ytterligare ett träningspass då husvagnen ska städas ur innan den lämnas tillbaka i eftermiddag. Ska bara vila upp mig lite nu... samla kraft.... lägga mig i soffan.... och bara vara.  :)

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!