Kortis till biblioteket.

Elias och jag var iväg en kortis till biblioteket ikväll för att lämna tillbaka böcker, som ska vara inne om några dagar, samt låna några nya. Jag tycker det är jättesvårt att låna böcker till Elias då jag inte riktigt vet vad han ska läsa för typ av böcker nu, vilken svårighetsgrad eller utveckling det ska ge. I och för sig kan jag fråga bibliotekspersonalen, men det orkade jag inte med idag så det fick bli lite diverse från småbarnslådorna. Visst har vi böcker hemma också, men det är alltid bra med lite nytt också.

Det som är riktigt bra med biblioteket här är att lekhuset finns. Elias klättrade åter upp och ner på huset, samt var inne i kojan och lekte. Under tiden kunde jag kika på böcker i lugn och ro. När det var dags att åka hem igen ville Elias inte alls följa med. Sedan var jag tvungen att fota mig själv när jag såg min spegelbild på vägen till bilen. I och för sig tycker jag nog inte att jag är sååå stor, men det kanske är vinkeln som gör det.   ;) 






Nu har jag lite kvällsläsning framför mig. Bättre sent än aldrig, finns det något som heter, va? Och jo.... jag är mycket mer orolig och rädd för denna förlossning än jag var när vi väntade Elias.



Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!