Dagens shopping.

Är äntligen hemma. Lite ändrade planer blev det idag, och istället för att komma iväg innan lunch så vilade jag under förmiddagen och tog med Elias på dagens shopping på eftermiddagen istället. Vi hann med en tur till jobbet, shopping och sedan middag i husvagnen på flygfältet där gubbsingen var på kvällskvisten. Nu har Elias i alla fall tre nya pyjamasar att växa i och använda, tre som han har valt helt själv. Givetvis skulle det vara en pyjamas med flygplan, samt en Bamse-pyjamas i alla fall. Sedan fick jag med mig det jag behöver från Twilfit och BodyShop, så jag är också nöjd.   :)




 



Elias och jag kikade även på pyjamasar till knytet, men jag kunde inte hitta någon som jag gillade. Nästintill alla baby-kläder nu är antingen till killar eller till tjejer, det finns inte alls många neutrala fina enkla käder (förutom de klassiska randiga plaggen). Allting idag är så färgsprakande. När vi väntade Elias shoppade gubbsingen och jag de allra första kläderna till Elias på Ullared, och jag vet inte om det är jag som bara har fått för mig att det är mer neutrala kläder där, eller om det faktiskt är så. Undrar lite smått om jag ska försöka planera in en liten resa ner till Ullared...... undrar jag om jag hinner.....   ;)

Nu sover Elias och jag ska ta och krypa ner i sängen och se på House, det är det jag orkar med. Här hemma är det just nu ingen som har kraft till någonting, så gubbsingen och jag bara är. Önskar att jag kunde stötta och ge gubbsingen kraft nu när han är utsliten, men jag är själv helt slut, speciellt på eftermiddagarna, så det går inte hur jag än försöker. Jag orkar inte, och kroppen säger ifrån. Gubbsingen i sin tur försöker orka med han också, men han har inte tillräckligt med kraft så att jag kan vila. Det är inte lätt att klara vardagen när båda är helt slut samtidigt..... och vi som behöver kraft inför allt som komma skall.......

Nighty-Night!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!