Midsommardagen.

Midsommardagen och vi har bara tagit det lugnt idag också. Så skönt. Efter lunchvilan idag for vi iväg för att handla lite mat, men gubbsingen och jag hade inte riktigt koll på öppettider och lyckades komma in en kvart innan de stängde. Tur. Nu har vi mat så att vi klarar oss den tiden vi blir kvar här uppe.

Istället för att fara hem till stugan direkt efter ICA-besöket fortsatte vi vidare till Skuleberget för att se oss omkring där. Dit ska vi återvända fler gånger, och då Rövarbyn så att Elias kan springa runt och leka där. Idag tog gubbsingen och Elias sig en tur upp och ned med linbanan, medan Simon passade på att äta lite sen mellanmål och jag fick njuta av utsikten över den lilla sjön från parkeringen. Nästa gång vi ska ta linbanan ska vi se till att ha sele med så att även Simon och jag kan åka (vågar inte ta med honom upp endast i famnen ifall någonting skulle hända). Och, vi måste åka fler gånger: Elias tyckte det var jättekul att åka linbana så han blev ledsen och började snyfta när de steg av. (Kan ha berott på att han också var jättetrött, men han gillade det skarpt i alla fall.) Jag tackar gubbsingen för bilderna han tog under deras tur.   :)

Jag är imponerad av att gubbsingen och hans svåger Johan för några år sedan faktiskt bergsklättrade upp för Skuleberget. Det är ganska brant. Någon dag ska jag också göra det, men jag får vänta tills jag blir lite smidigare. Och mer modig. Tänk vilken upplevelse det måste vara att kika ner när man har kommit halvvägs upp. Jösses! Jag och gubbsingens syster Katja har ändå tagit promenadvägen upp för berget, och det var en upplevelse bara det. Belöningen väntar dock med riktigt gott fika i toppstugan, ja..... och så utsikten från toppen förståss.   ;)











Nu ligger alla killarna och sover, så jag ska krypa ner jag med. 
Nighty-Night!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!