Igår var det faktiskt en skön dag.

Alltså..... jag vet inte vart tiden tar vägen?!?!?!?!?! Jag hinner inte med att blogga alls som jag vill om dagarna längre. Antingen sitter jag och ammar i fåtöljen, byter blöjor, lagar mat, försöker hinna leka med Elias eller kör multitasking genom att amma, mata Elias och äta själv så att vi alla är nöjda. Eller... tja, jag kanske har svaret där: det är det tiden går åt till här hemma.

Igår var det faktiskt en skön dag, speciellt eftermiddagen var härlig. Vi tog en eftermiddagsfika på altanen och lyxade till det med glass. Elias ville inte alls ha glass, utan druvor istället, och det fick han givetvis. Favoritglassen denna sommar är helt klart CarteD'ors White Chocolate & Red Fruits. Mums!

Sedan planterade Elias och jag lite rosor, som nu står på altanbordet. Jag gillar verkligen blomkrukan som gubbsingen fick av sin pappa när han fyllde år. Nu gäller det bara att få rosorna att överleva. Efter planteringen lekte Elias en bra stund ute medan jag satt i skuggan och bara njöt av att vara, samt ammade där också när gubbsingen kom ut med Simon. Gubbsingen och jag kunde inte göra något annat än att tycka synd om vår store lille kille tillslut när han grävde och lekte bland buskarna vi har på vår gård. Vi måste allvarligt få till sandlådan så att han har någonstans att leka och gräva, Elias, Så, sagt och gjordt, Elias och gubbsingen började projekt Sandlåda och har kommit en liten bit på vägen. Idag bör vi hinna med att olja in lådan så att den kan tas i bruk så snart som möjligt. Efter lek bland jord och buskar igår så var det bara att slänga in Elias i duschen så smutsig som han var.   :)

Några bilder:















Det var gårdagen det. Får se vad denna dag har att bjuda på. Ha en bra fredag!  :)
Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!