Äntligen här!

Då är vi äntligen här! Så skönt, så avslappnat och lugnt!



Men, det är inte bara att åka iväg hit heller. Nästan hela dagen tog det för oss att packa och komma iväg. Sedan hann vi åka i ungefär trekvart innan Simon kom på att han nog var mer hungrig, så det var bara att stanna. (Då hade han ätit precis innan vi åkte.) Och, när vi väl hade stannat passade vi på att ge Elias lite mellanmål också så att han också skulle vara nöjd sedan. När vi väl kunde fortsätta vår resa tog det inte lång stund innan Elias började smågnälla om att han inte alls ville åka bil, utan ville hoppa ur. Han har aldrig tidigare gnällt utan nästan alltid sovit sig igenom våra turer, men inte igår minsann. Han börjar väl bli så pass stor så att han kan och vill hålla sig vaken, och det gjorde han. Vi hade en liten stunds tystnad i bilen när båda killarna sov en stund, och vi verkligen njöt av tystande då, gubbsingen och jag.

Väl framme i stugan fick vi börja med att dammsuga, bädda och fixa, innan vi kunde ta kvällen och lägga oss. Jag tror inte någon har varit här på nästan hela hösten, vintern och våren, så småfix behövde göras. När killarna väl somnat satt vi uppe en stund och tittade på brasan och pustade ut, gubbsingen och jag. Då, när vi landat, var det verkligen skönt att vara här på plats. Det var skönt att vakna upp imorse också, och idag bara är vi. Eller, vi ska bara vara i ett antal dagar nu.   :)

Just nu är gubbsingen och Elias iväg och hämtar fyrhjulingen så att de sedan kan ta sig iväg och hämta släpet. Jag ska passa på att läsa bok och bara vila. Det är det bästa här uppe i stugan - det finns inga måste. Alls.   :D

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!