Sista jullovsveckan.

Tisdag, och sista jullovsveckan har börjat. Ska försöka hålla mig borta från jobb, men det kommer säkert bli lite datajobb vid några småtillfällen om jag känner mig rätt. Igår hann jag i alla fall förbereda ganska bra inför skolstarten: böcker är lånade, stenciler är upptryckta och lektionerna planerade. Perfekt. Det blev en hel del prat med Maddi också, om allt annat än jobb.   :) 

Idag blir Elias och jag hemma och ska bara ta det lugnt. Gubbsingen sitter i möte hela dagen. Just nu leker Elias för sig själv, går och pratar i låtsastelefon och säger favoritrepliken om och om igen 'va gö du?'. Den frågan kommer upp om och om igen under dagarna, och ställer man frågan till honom själv kan han oftast faktiskt svara. När vi var till ICA Maxi igår frågade Elias mig vad jag gjorde, och jag svarade att jag köpte mat. När jag frågade honom vad han gjorde, ja då svarade han att han åkte vagn. Och, det var ju precis det han gjorde. Lille kille.

Det är jättekul att vår lille kille pratar så mycket som han gör. Ibland får man dock använda fantasin, eller så får Elias tillslut peka, när gubbsingen och jag inte förstår vad han säger. Här om dagen lärde vi oss att 'danedin' är mandarin och ingenting annat. Och, oj så vi har undrat och gissat. Igår när vi passerade frukten på ICA Maxi utrbrast han 'danedin!! danedin!!', och ville absolut att vi skulle köpa med oss mandariner hem. Så fick det bli.

Nu, som sagt, blir det att leka och mysa hemma. Ha en bra dag!
Bye Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!