En underbart skön....

Det är en underbart skön avslappnad torsdagmorgon. Elias och jag är hos mina föräldrar och bara tar det lugnt. Natten har varit jättebra och Elias har sovit hela natten utan knyst, vilket innebär att jag fått sova ordentligt jag med. Så jätteskönt och efterlängtat. 

Att åka hit igår gick jättebra, trots att mina föräldrar var ordentligt oroliga med tanke på vädret, och trots att det tog längre tid än vanligt. Vägarna var faktiskt bra, och det var bara mittremsan mellan körbanorna som var jobbig att ta sig över när/om man ville köra om. Här hemma hos mamma och pappa är dock vägarna riktiga vintervägar och det gäller att hålla i ratten så att bilen inte kanar iväg åt något håll. Skönt att det bara var sista biten som var något svår att köra.

Elias leker med sin mormor och morfar nere just nu, och jag ska hoppa in i duschen en snabbis. Sedan ska vi nog klä på oss och gå ut. Det har snöat ordentligt inatt och det finns en hel del snö att skotta. Det blir nog det som gäller idag fram till lunch. 

Bye Bye! 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!