Bröllop i Ljusdal.

I eftermiddags kom gubbsingen och jag hem efter att ha spenderat helgen med bröllop i Ljusdal. En av gubbsingens allra äldsta vänner, Mats, gifte sig med sin Malin, samtidigt som de även döpte sin lilla söta dotter. Jag älskar bröllop och trodde att jag kunde klara mig utan näsduk i kyrkan, men nej. Hur tänkte jag egentligen?   ;)

Bröllopsfesten hölls på mysiga hotell Järvsöbaden, och där hade vi även hyrt ett rum för natten. (Eller, rättare sagt: Viktoria hade varit förutseende och fixat, och det är vi tacksamma för.) Talen till brudparet var jättebra och roliga, maten var otroligt jättegod, dukningen så jättevacker och festen rolig. Precis som det ska vara.

Imorse fick vi sedan en jätteskön sovmorgon, följt av en lugn utdragen harmonisk frukost och sedan mys i ett helt tyst hotellrum. Vi låg verkligen och lyssnade på tystnaden, gubbsingen och jag, och konstaterade att det är guld värt med små utflykter på tu man hand. Vi borde unna oss det oftare, att komma iväg och bo på hotell en natt, så att vi kommer ifrån hemmets alla måsten och då kan vila upp oss tillsammans.

Här kommer några bilder från helgen. Och, åter beklagar jag för fokus - jag kan fortfarande inte fotografera kvällstid. Sedan glömmer jag alltid att be någon ta kort på mig och gubbsingen, så kortet nedan är taget straxt innan vi går och lägger oss.   :)


 










Så, tack mamma och pappa för att ni hade koll och lekte med vår lille kille under helgen så att vi kunde komma iväg. Och, TACK Mats och Malin för ett jättefint bröllop och en härlig bröllopsfest!!!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!