Åka till jobbet en stund.

Försökte stiga upp i tid imorse, klockan ringde 06.45. Gick inte alls. Vaknade straxt innan åtta, och har nu slängt i mig frukost och ska åka till jobbet en stund för att förbereda nästa vecka.

Inge vidare alls att åka till jobbet mitt i jullovet, men börjar man jobba samma dag som eleverna kommer, ja då måste allt vara förberett. Någotsånär i alla fall. Elias dagis är stängt nästa måndag då dagisfröknarna har planeringsdag, och jag skulle egentligen också velat starta upp den nya terminen med en planeringsdag. För första gången har jag fått uppleva baksidan med det som jag i vanliga fall tycker är jättebra: planeringsdagar i början av terminer. Det är en jättebra sak för lärare som jobbar, och som får en bra lugn terminsstart och eleverna som får en väl förberedd start. Men, som förälder innebär det att hitta en lösning då man själv jobbar men dagis är stängt. Flera av våra kompisar ifrågasätter varför man lägger en planeringsdag just i början av terminen, coh jag håller med dem - men ändå inte.

Så, det blir lite jobb, sedan handla mat på ICA Maxi på vägen hem, och kanske en sväng via Jysk också. Vi får se. Killarna ligger och sover uppe, så de har en mysförmiddag på egen hand framför sig idag.   :)

Ha en bra dag! Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!