FashionShow.

Är åter hemma efter en arbetsdag och känner att dagarna bara rinner iväg. Vart tar all tid vägen???????? Hade tänkt orka fortsätta jobba lite ikväll men börjar redan känna tröttheten närma sig och vet inte hur jag ska lyckas hålla mig pigg.

Hur som har det varit en bra dag på jobbet. Idag ställde min klass, trots tidigare protester, upp på vår FashionShow som vi filmade, och den blev riktigt lyckad. På engelskan har vi jobbat med kläder och vad passar då inte bättre än att ha en modevisning. Det är riktigt lyxigt att ha en musiklärare till klassföreståndarkollega, en som kan fixa med musik, ljus och annat kul. Tänk att det sedan finns några riktigt bra och roliga teaterapor i kassen - kombinationen kan inte bli bättre! På torsdag ska eleverna få se sin show, sedan ska filmen sparas tills de går i 9an och då ska eleverna få nostalgitrippa lite. Jag hoppas det blir bra.   ;)

Sedan är det jättebra att mina elever med jämna mellanrum påminner mig om vilka underbara elever de faktiskt är. Speciellt en elev påminde mig om det idag. Trots att jag har jättemycket att göra, och suckar över det kanske lite väl mycket ibland, vill jag absolut att mina elever stör och frågar mig om allt de behöver veta. Det är för deras skull jag är där, och just den biten är en av de roligaste delarna i mitt arbete. De härliga eleverna som hållit sig lite i bakgrunden och idag tagit för sig lite är jag jättetacksam för att de finns. Tack!  :)

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!