Några bilder från eftermiddagen.

Inspirationsföreläsningen idag var riktigt bra. Tyckte jag, ska jag kanske gardera mig att säga så att andra som inte håller med säger något annat. Jag tycker det är alltid det är spännande att lyssna till föreläsare och John Steinberg som vi lyssnade till idag var bra, rolig och inspirerande. Verkligen lyckat! Passade även på att köpa en av hans senaste böcker och hoppas att den är lika bra som han var när han talade.  

Sedan måste jag få säga att jag tycker att den stora lokalen i Gasklockorna är cool. Det var första gången jag var till Gasklockorna, och till och med min bror och Karin som bor i Göteborg hann se lokalen innan mig. Jag kan tänka mig att ett bröllop, som bror och Karin var på, just i denna lokal är riktigt imponerande, och annorlunda. En kollega tipsade om teaterföreställningar i lokalen, och att de är mäktiga att se där. Måste försöka komma iväg på något sådan någon gång.

Efter inspirationsföreläsningen var det tid för lite fika, och sedan läromedelsvisning i en annan lokal. Bäst var fikat, och det är bra att kunna skylla på magen nu så att man kan ta två bitar kaka om man så vill.   ;)  

Några bilder från eftermiddagen:





Och, slutligen John Steinberg själv som åker runt och föreläser.
Bilden är hämtad från hans egna hemsida: www.steinberg.se


Bye!


Kommentarer
Postat av: Rebecka i 6C :)

Åå, sådana kakor som på bilden gjorde min mamma också :D visst är dem goda?

2011-02-25 @ 16:35:19

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!