Tisdagmorgon.......

Tisdagmorgon, sista tisdagen för detta år, och vi mest bara är här hemma hos mina kära föräldrar. (De jobbar dock nu i mellandagarna.) Elias och jag har byggt lite lego som han fick i julklapp, och det blir väldigt tydligt att Lego 4+ är mycket mycket mindre än duplo. Det gäller verkligen att ha dem på ett och samma ställe så att inte Simon får tag på några småbitar. Elias är jätteglad åt att få bygga med små lego-bitar och fixar det galant.

Sedan har vi tagit oss en nypa frisk luft. Elias ville gärna gå till skogen, men då den gamla lilla 'bron' är sönder, rutten, skruttig och inte har bytts ut och då det var vatten i diket kunde vi inte ta oss över dit. Så, istället blev det en tur till lekparken. Det blåser fortfarande riktigt kallt så det blev ingen lång tur, men ändå så att vi har fått lite frisk luft i alla fall. En skön förmiddag, men snö finns det inte alls. 
 






Snart är det dags för småkillarna att sova lunch och jag ska krypa ner och förhoppningsvis få sova lite jag med.
Bye for now!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Och en stor kram till dig. Såklart skriver du inte allt på bloggen, men jag slås alltid över hur mycket du gör. Av allt. När jag har energi kan jag göra hur mycket som helst, men när jag inte har energi så måste jag få slippa göra det mesta. Låter du dig själv slippa göra saker när du inte orkar? När jag var riktig låg en period fick jag frågan vad som gjorde mig glad - och jag kom inte på något bra svar. Nu är jag inte lika låg, och nu kan jag svara på den frågan. Skogen gör mig glad. Vara med min familj. Bada. Träna. Laga mat gör mig arg, och planera mat ännu argare. Så då låter jag mig slippa det ibland. Svara på vad som gör dig glad och gör mer av det och mindre av det andra. När du är glad är dina barn glada. Och en dålig mamma är du säkerligen inte, för då skulle du inte skriva att du vore det. En dålig mamma har nog inte vett att tro att hon är just det.

2011-12-27 @ 17:23:54
URL: http://adolfsson.pansartax.se

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!