hmm..... oj då..... oops.....

hmm..... oj då..... oops.....

Den senaste veckan har Elias somnat sent om kvällarna, vilket bland annat beror på våra sovmorgnar vi har tagit. Ikväll var inget undantag och ikväll fick han ligga mellan oss och mysa i sängen innan han skulle somna.

Vi, gubbsingen och jag, tänkte att vi skulle kika på Total Blackout som går på kanal5 under tiden vi låg och myste ihop. Kombinationen en vaken Elias och ett så galet program som Total Blackout blev inte riktigt bra. Vid något tillfälle, när det hälldes kräftor och ålar i ett kar där någon satt, kläckte gubbsingen ur sig ett "Shit!", och gissa vem som härmade efter! Jag och gubbsingen blev så paff, och då Elias fortsatte kläcka ur sig 'shit!' vid rätt tillfällen kunde vi inte sluta skratta (vilket givetvis uppmuntrade vår lille kille att fortsätta kläcka ur sig ordet). När skrattet väl lagt sig och vi fortsatte titta på programmet, hörde Elias ett "HerreGud!" på TVn, och givetvis började han upprepa detta uttryck också. Det svärs en hel del på TV (i alla fall i detta program)!

Nu hoppas hoppas jag att Elias imorgon när han vaknar har glömt bort sina två ord/uttryck som han lärt sig ikväll. Har dock en känsla av att vi kommer att behöva be om ursäkt för vår killes språk på dagis de kommande dagarna. Ajajaj...... Vi måste passa oss ordentligt för vad vi säger här hemma från och med nu! Rackarns härmapa.

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!