Hemma på förmiddagen.

Idag har vi bara varit hemma på förmiddagen, och inte gjort mycket alls. Elias fick en förmiddagsdusch, och ojojoj så han duschade och städade. Han hittade duschskrapan och skrapade och skrapade duschkabindörrarna tills han var nöjd, vilket tog ett tag. Sedan hittade han en liten tvättlapp som han skrubbade och skrubbade duschkabindörrarna med, vilket också tog ett tag. Kändes skönt att ha tiden att bara sitta och titta på när han städade, utan att behöva stressa eller ha en tid att passa. Tänk om viljan att städa och hjälpa till finns kvar även om femton år, vore fantastiskt bra.  :)

Sedan har Elias och jag bakat en bra stund med leklera, vilket faktiskt var lite kul. Det är så skönt när Elias leker en längre stund med samma sak då han i vanliga fall inte alls har ro till det, och idag bakade vi ormar för fullt både han och jag. 




Nu sover vår lille kille, gubbsingen jobbar, och jag ska ta och få lite gjort jag också. Vet inte vad jag ska ta tag i, men någonting måste det bli. I eftermiddag måste Elias och jag ta oss ut en stund, sedan iväg och handla mat, och slutligen sköta vardagssysslorna här hemma. En helt vanlig dag med andra ord.

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!