Min första VAB-dag.

Det är måndagmorgon och jag är inte på jobbet!?! Känns konstigt det här att vara hemma trots att det är vanlig arbetsdag. Även om jag inte har jobbat många veckor alls så vänjer man sig ändå vid det ganska snabbt. Sedan trivs jag verkligen jättebra på jobbet, så det är lite synd att inte komma iväg och träffa arbetskamraterna.

Istället ska denna dag spenderas med Elias. Min första VAB-dag! Känner mig dock lite fånig då jag inte alls vet hur och vad man ska göra, eller inte göra. Jag har bilder i mitt huvud att man ska sitta på sängkanten, stryka med våt handduk över pannan på barnet som ligger sjukt, precis som det var förr i tiden. Ni vet, som man ser i gamla filmer. Jag antar att det inte alls är så? Det finns inte en chans att jag skulle få Elias att ligga still i sängen nu, nu vill han sitta och banka på bankbrädan, eller leka med pengar, eller se på Pingu.

Så vad är det jag ska göra idag egentligen? Jag ska vara hemma med lille killen. Det har jag förstått. Men, sedan då? Får vi gå ut? Eller, måste vi vara inne hela dagen? Får vi gå till affärn och handla mat? Får en kompis hälsa på? Får jag städa och pyssla? Vilka regler gäller kring VAB? Och, hur noga måste man vara?

Vi ska i alla fall börja med att klä på oss nu, lille killen och jag. Sedan blir det till att bygga lite lego kanske, eller bygga torn. Elias är ändå rätt pigg nu, trots att han känns lite varm. På dagis berättade de, imorse när jag ringde, att flera barn legat med feber i helgen, så det är kanske någonting som går ändå? Hur som ska det vara en feberfri dag innan Elias kan komma tillbaka, så vi hoppas att det blir en sådan idag.

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!