Lite sovmorgon.

Tog mig lite sovmorgon idag, men är i alla fall avundsjuk på killarna som ligger och sover sött däruppe. Det ser verkligen skönt ut. Suck....

Igår kväll gick det inte riktigt som jag ville med jobb-biten. Elias somnade tillsammans med mig i vår säng, och ville sova där hela kvällen. Så var det helt enkelt. Så snart jag steg upp, bar in honom i sin säng och smet ner för att jobba, ja då satte han igång och skrek tills vi låg där i sängen tillsamms igen. Att sova och mysa med pappa gick inte alls, mamma skulle det vara. Mamma, som var stressad över att inte hinna med allt jobb. Tillslut var det bara att konstatera att jag inte skulle få jobbet gjort och stanna kvar i sängen och sova. Jag vet inte om vår lille kille drömmer mardrömmar nu igen och därav inte vill sova själv, eller om han bara är bortskämd och tycker att det är mysigt att sova mellan oss. Hur som blev det han som bestämde igår.

Nu blir det till att åka till jobbet, och kanske jobba över i eftermiddag istället. Slutar egentligen vid halv två, och att jobba över är inte det roligaste man kan göra en fredag, men måste finna tiden någonstans. Vi får se hur dagen blir. Nu till jobbet i alla fall.

Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!