Lång arbetsdag.

Nu är vi hemma hela familjen efter en lång arbetsdag. Hämtade Elias kvart över fem, och då var det nästan bara han kvar på hela dagis. Stackare. I och för sig var han jättenöjd där han blev runtskjutsad i sin vagn, inlindad i filt så att han hade det varmt och skönt. Anledningen till att han satt i vagn var dock att han åter blivit ledsen när de andra mammorna och papporna hämtade sina barn och de vinkade hej-då till honom, och inte han till dem. Lille killen... Han har inte riktigt förstått att han också blir hämtad när vi har jobbat klart.

Nu är vår lille kille dock jätteglad då han gör det han tycker är allra roligas, med sin favoritperson i hela världen. Han badar med pappa. Det kan inte bli bättre eller roligare än så! (Det är det vanliga torsdagsbadet som tas så att Elias är ren och fin resten av veckan.)  :)

Jag ska passa på att åka och handla lite mat, innan lille killen ska äta kvällsmål och sedan läggas för natten. Har inte bestämt oss för vad det blir för middag, så vi får se vad Coop har att bjuda på.

Bye bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!