En jätteintensiv dag.

Det har varit en lång och jätteintensiv dag idag. Är så skönt att vara hemma nu, och jag skulle helts av allt vilja gå och lägga mig redan nu. Men, har en del småsaker som måste fixas inför morgondagen så att morgonrutinen flyter på och vi kommer iväg som vi ska till dagis och jobb.

På jobbet har det i stort sett endast varit stress idag. Intensiva lektioner, möten och sedan en föreläsning. Precis som jag hoppades imorse så var föreläsningen bra och inspirerande, nu ser jag fram emot att börja jobba med litteraturläsning på en djupare nivå med mina elever. Kom dock på, när jag satt i bilen på väg hem nu i eftermiddags, att jag givetvis skulle ha tagit med Reflekterande läsning och skrivning till föreläsningen och bett Gunilla Molloy signera den. Att man inte kommer på sådant i tid! Typiskt.

Hemma har Elias och jag ätit lite vinbär idag. Elias ville absolut äta vinbär istället för att gå in efter dagis, så då gjorde vi det. Sedan har det blivit bad och Pingu ikväll. Efter badet var både lille killen och jag så trötta så trötta, så vi slocknade i soffan tillsammans. Nu ligger han dock som han ska i sin säng och jag hoppas att han kommer att sova lika gott i natt som han gjorde igår. 

Här kommer en liten kille som njuter av vinbär. Fint kort, eller hur!?!


Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!