En dag i Sund.

När killarna vaknat till idag åkte vi till Sund. Blev en helt perfekt dag med lagom mycket ansträngning. Det blev först en tur med fyrhjulingen (Jeppe körde och vi i gänget med barn åkte med på kärran bak) vilket var underbart skönt. Visserligen skumpade det en hel del så att man var tvungen att hålla i sig, och visserligen var Elias till en början skeptisk till åkturen, men förutom det var det jättelyckat. Var skönt att bara åka runt och få frisk luft. Var också lite mysigt att med jämna mellanrum få såpbubblor på sig som tjejerna fram i kärran blåste på oss.  :)

Efter turen blev det lek inne, samt grillat till middag. Elias busade och lekte med både Meja och Filippa, vilket var jättekul. De är så söta när de leker, och det är så kul att se vår lille kille leka med andra på egen hand. Det som slog mig ikväll var att vi många gånger inte hade riktig koll på vad Elias gjorde då han var ute i köket och vi satt kvar i stora rummet. Men, det är väl nu det börjar, att vi inte alltid behövs utan kan släppa honom mer och mer - och han klarar sig. (Sedan hade de äldre tjejerna koll på lille killen, så det var ingen fara med honom heller för den delen.)

Nu är vi åter hemma och vår lille kille har tokslocknat i sin säng.Gubbsingen och jag ska sätta oss i soffan nu och det är dags för veckans lördagsfilm. Först ska vi dock säga: Tack snälla Jeppe och Madde som bjöd in oss idag, och Tack för att ni fixade en så god middag!!!! Var jättekul att ses! (Och att träffa er också, Per och Elin!!!)  ;)

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!