Dåligt med bloggande idag.

Det har blivit dåligt med bloggande idag. Steg upp vid nio-tiden idag, har tagit dagen som den kommit, och det har varit jätteskönt. Tanken var att jag skulle passa på att ta mig lite sovmorgon när Elias lekte med mormor, morfar och kusin Oskar. Men, killarna busade så tillsammans nere, skrek av skratt och sprang runt runt, så jag själv låg och småskrattade i sängen. Kändes dock ok att det var det som höll mig vaken och inte skrik och gråt. Små söta killar!  :)

Sedan har vi varit iväg på Storfors mark'en idag. Oturligt nog regnade hela förmiddagen bort, så vi hade bara en timma att gå runt på eftermiddagen. Gubbsingen köpte på sig massa strumpor, och passade även på att leka lite med luftgevär. På vägen hem åkte vi förbi min gamla högstadieskola och den är sig inte alls lik längre. Lite synd att inte allting förblir sig likt även om man själv blir äldre.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällen. Det blir återträff med gamla tjejgänget från högstadiet och det ska bli så jättejättekul!

Några bilder från idag kommer här: 


Gubbsingen visar var skåpet ska stå.


Elias klipper gräset inne.


De sötaste kusiner som finns.


Bye Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!