Tre små rum.

Igår kväll åt vi middag ute på Tre små rum, vi i vår lilla familj. Det var jättemysigt, och skönt att få unna sig lite extra efter några intensiva veckor.

Dock funderar jag på om vi, gubbsingen och jag (läs, mest jag), totalt har misslyckats i vår föräldraroll då det var Elias som bestämde vad han skulle äta igår kväll. Inte det att det är dåligt att Elias bestämmer vad han vill ha, absolut inte, men att han tydligt och bestämt sa "pizzzza!". Hmmmm..... Eftersom jag har varit så trött, och inte orkat ställa mig och laga mat när jag hämtat Elias sent på dagis, har det en gång/vecka blivit pizza. I och för sig endast under två-tre veckors tid, men ändå. Elias älskar pizza, och har då även lärt sig ordet snabbt. Igår var det bara "pizzzza!" som gällde, och vår lille kille fick sin pizza medan vi unnade oss kött med goda såser. Oj, vad han mumsade i sig. Eller, det gjorde vi alla tre.  :)

Hur som, så måste vi skärpa till oss med maten nu och planera upp, samt köpa in råvaror så att det finns här hemma, då det är lite enklare att laga mat då, än att börja med att handla först. Måste göra det för Elias skull, men även för vår egen skull då vi, både gubbsingen och jag, märker av att vi inte mår bra av snabbmat.


Nu blir det dock frisk luft då Elias och gubbsingen redan hunnit smita ut. Här hemma är det åter igen en jättefin höstdag och vi ska passa på att njuta av den så mycket det går.
Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!