Till skräddaren - Pierre Collection.

Igår åkte gubbsingen, jag och Johan iväg till skräddaren efter frukost. Pappade hade åter googlat lite på nätet och hittat en i Kamala som verkade bra, så dit åkte vi.

Det är inte lätt att välja ut en kostym och hur den ska se ut. Inte om det är gubbsingen som ska välja.    ;)   Vi satt länge och bläddrade i katalogerna, och vi velade en bra stund mellan olika färger, men tillslut blev det nog bra. Sedan skulle mått tas och tillslut var vi färdiga. Johan visste precis vad han ville ha så den beställningen gick snabbt. 


Stackars skräddaren har fått ordentligt med jobb nu de närmaste dagarna. Igår skulle han komma till hotellet klockan 15 för att göra en första provning av pappas kostym som beställdes i torsdags. Men, skräddarens fru ringde efter lunch och frågade om det gick bra att han kom en timma senare då han hade fått mer jobb och var tvungen att åka iväg och köpa tyg som han inte hade (tyg som gubbsingen valt till sin kostym). När skräddaren väl var här passade Elias kusin Lilly på att välja ut en liten klänning som ska sys upp åt henne. När de väl var färdiga, och skräddaren skulle åka tillbaka till sin butik, följde bror och Karin med för att titta på en kostym till honom. Det slutade med att bror beställde en kostym och Karin en klänning. Förutom kostymer har alla herrarna beställt en eller flera skjortor.

Så, nu hoppas vi verkligen att skräddaren är bra och att han hinner få färdigt allt i tid. Som vanligt är vi sent ute, men hoppas hoppas att det går ändå. Skräddaren vi nu anlitade allihopa finns på följande adress:

93/6 M. 3 Rimhad Rd. Kamala Kathu, Phuket, Thailand


Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!