Sungwing Resort & Spa Bangtao Beach

Igår, när det var helt underbart väder, sprang både jag, pappa och bror runt med våra kameror och fotade och dokumenterade hotellet och beachen. Det är alltid roligt med fina kort med solsken, än kort i mörkt dystert väder. Så, nu kommer det - det är här vi bor: Sungwing Resort & Spa Bangtao Beach.








Vi har haft tur med rummet vi bor i. När vi bokade resan hit länkade vi våra bokningar till varandra, och nu bor vi nära varandra nästan allihop. Bror med familj har rummet till höger om oss (sett utifrån kortet ovan), gubbsingens syster med familj har rummet till vänster om oss, mitt emot oss bor mamma och pappa, och tvärs över bor Karins föräldrar. Detta innebär att Elias och Oskar har en hel drös med rum att springa emellan, och det underlättar faktiskt ibland.

Rekommenderar varmt detta hotell för alla barnfamiljer. Här finns allt. Vill man läsa mer om hotellet och kika på fler bilder finns de på Vings hemsida:

http://www.ving.se/thailand/bangtao-bay/sunwing-resort-spa-bangtao-beach?QueryDepID=2788&QueryDepDate=20110329&QueryRoomAges=%257c42%252c42%252c3%252c4&QueryDur=15


Nu ner på frukost. Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!