Julstädat.

Elias somnade, som vanligt, när han var ute och åkte traktor i förmiddags. Kan inte vara lätt att alltid somna när han får göra det han tycker är allra roligast här i världen.   ;)   När han vaknat till tog vi en liten promenad så att Elias även fick åka lite pulka, och det var populärt det med. Elias pekade, vi drog pulkan.

Eftermiddagen har Elias spenderat med sin farmor, medan jag och gubbsingen har fortsatt att julstäda här hemma. Äntligen har vi fått upp lite julpynt, och äntligen börjar man se lite resultat. Frågan är hur stökigt vi egentligen har det här hemma då vi alltid håller på att plocka och dona.... hmmm... vill nog inte tänka på det.

Igår kväll satte gubbsingen upp belysningen i vår gran ute, och idag har jag försökt fota den. Tyvärr lyckas jag inte riktigt med ljus, fokus och lampor. Men, den är jättefin att titta på när vi sitter i köket på morgnarna och kvällarna. 

 

















Nu ska jag mig lite egen tid. Elias sover, och gubbsingen har en av sina närmaste kompisar här, vilket innebär att jag kan göra något för mig själv. (Även om det i och för sig är jättetrevligt att sitta och prata med Per.) 
Bye Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!