En timma leka nu.

Kom iväg lite sent från jobbet idaq, men har ändå hunnit med att fika med Madde och Elin. Det är verkligen jätteskönt att sitta och ta det lugnt med sina kompisar, och man behöver inte prata om så viktiga saker heller utan mest bara umgås. Jag måste verkligen bli bättre på att prioritera mina vänner, speciellt för att få ett avbrott från jobb och vardag.

Imorse, när gubbsingen lämnade Elias på dagis, hade Elias hoppat ner ur famnen, sprungit bort till sina lekkamrater, vänt sig om och vinkat hej-då. Det måste väl betyda att han trivs på sitt dagis? Det känns i alla fall mycket enklare att lämna honom där när han är glad, än när han gråter.

Sedan hade vår lille kille somnat mitt i lunchen idag. Dagisfröknarna berättade att det är precis som att Elias slår av när han ser lunchen och somnar nästintill direkt. Så, snuttefilt och Elias hade hamnat i maten. Lille söte kille!

Nu blir det en timma leka fram tills det är dags för kvällsmål och sova. Elias är jättetrött och det gäller att hålla honom vaken en timma till. (Gubbsingen jobbar kväll.)
Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!