Fjantigt kanske?

Har inte riktigt kommit över dagens lilla incident på jobbet och blir fortfarande lite upprörd när jag tänker på det. Lite fjantigt kanske? Jaaa. Vet om att det finns andra som har det mycket jobbigare på sina arbetsplatser, andra som har det jobbigare om dagarna rent allmänt, riktigt jobbigare. Det som stör mig är nog det att jag varit så jätteglad över mina arbetskamrater, och så har det här samt en annan liten sak på jobbet kommit upp näst intill samtidigt och det har rubbat balansen på något sätt. Dessutom är det aldrig kul att känna sig dum, som jag faktiskt gjorde idag.

Måste dock ändå säga att jag har jättebra arbetskamrater överlag. Har skrattat en hel del ändå idag, och det gör att man mår bättre och trivs bättre på jobbet. Sedan vet jag inte om de personer som jag nu blivit besviken på kanske i sin tur varit stressade och därav reagerat som de gjort. Ska försökta släppa det där nu.

Förresten har Elias varit jätteduktig på dagis idag och bland annat sovit lunch i över två timmar! Lille killen måste ha varit toktrött. Det kom även hem ett par byxor som blivit smutsiga av lek ute, vilket måste innebära att han haft det roligt idag och att han inte bara har suttit i sin vagn. Det är så skönt att dagis börjat flyta på. Men, ojojoojoj så trött Elias är om kvällarna nu. Ikväll kom han själv och drog i mig när han ville gå och lägga sig. Han vinkade till pappa, gav honom en godnatt-kram och puss, och ville själv gå upp till sitt rum. Väl där blev det gnäll då pyjamasbyte och tandborstning tog alldeles för lång tid, och väl i säng tog det inte alls många minuter innan han sov. Lille söte kille.

Hur som, det är nu läggdags för mig också och imorgon när jag vaknar är det åter en ny dag. Inte blev det städat något idag heller. Får se hur det blir imorgon.
Nighty-night! 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!