Stackars elever.

Det har varit full rulle på jobbet idag. Tio minuter har jag mellan lektionerna, förutom lunchen, och det innebär att allt bör vara planerat och klart då det inte finns mycket tid till planering och arbete under dagen. Så, det var bra att jag satt uppe i natt och tänkte till. Och, det var bra att jag tog mig tiden att leta reda på några stenciler imorse, vilket gjorde att jag kom några minuter sent till ämneskonferensen. Att jag kom sent var inte bra, men att jag hade stencilerna klara och slapp göra nya var bra.

Sedan måste jag säga: stackars elever. Min klass träffar mig lite väl mycket på måndagar och tisdagar. På måndagar är det först samling, sedan engelska och till slut svenska. De har mig från morgon fram till lunch. På tisdagar har mina elever mig två lektioner på förmiddagen och sedan även direkt efter lunch. När halva terminen, om inte tidigare, har gått så lär mina stackars små vara toktrötta på mig. Sett från den positiva sidan är dock att vi lär känna varandra jättebra med så mycket tid ihop.   :)

Nu ska jag iväg och posta brev, samt handla lite mat. Gubbsingen sitter och myser med Elias i soffan. Elias är hungrig men orkar inte äta än, så det gäller att tanka honom full med närhet så att han orkar gapa och äta. Lille söte kille!

Bye bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!