Ja, det är nog kört...

Idag har staketbygget stått på schema - och staket har vi byggt! Tyvärr går det inte så fort som man hoppas, men vi har ändå kommit en bit på vägen. All grovgöra, som att måla plank, sätta upp stolpar, gjuta etc är färdigt. Imorgon är det i stort sett att bara skruva upp plank och få det så färdigt som man kan få det. (Vi saknar nämligen plank så det blir att köpa mer imorgon och göra färdigt i veckan.) Någon klok person sa en gång att den tid man planerar för ett bygge/en renovering ska man gångra med pi, och jag börjar tro på det mer och mer.

Sedan kan jag konstatera att det inte alltid är det lättaste att hålla sams under exempelvis byggnationer/renoveringar om man har sitt sätt att göra saker på, och dessutom är envis. Vi, gubbsingen och jag, vi är envisa. Enormt envisa. Mest jag. Men även han, även om han så klart hävdar motsatsen ibland. Om Elias har fått vår envishet, kombinerad, i sina gener..... Ja, då är det nog kört.... Det kommer inte att bli lätt för Elias blivande dagisfröknar, för blivande lärare, för blivande arbetsgivare eller arbetstagare. Jösses, det kommer inte att bli lätt för oss!!!

Elias har i alla fall lekt med farmor idag och haft det jätteroligt. Han tjöt av skratt hela tiden han gungade, och sedan har han gått runt med skruv och försökt passa in dem i plankorna vi har haft uppe som test. Just nu sockerkickar han, och det är dags att lägga honom om några minuter.

Bilder på staketet kommer imorgon då vi har funderat, och funderat, och mätt, och funderat idag.

Nu lägga barn och sedan sen middag. Igen.
Bye!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Renoveringar har nog föranlett många skilsmässor... jag har turen att vara dotter så familjebanden knipsas inte även om det ibland blir heta diskussioner...



Vems staketidé vann? =)

2010-08-08 @ 22:05:35
Postat av: udani

Hihi vad kul att du också skaffat blogg Ami!

2010-08-08 @ 23:09:27
URL: http://udanipettersson.blogg.se/
Postat av: ami

hmmm... tror att det blev någon slags kompromiss med staketet. Men, det är inte över än.... Morgondagen blir en spännande dag på många sätt. ;)

2010-08-08 @ 23:14:01

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!