Elias fredag.

Nu har vi kommit hem, och Elias har fått i sig lite mellanmål. Dagis gick bra idag också, Elias har lekt och sovit bra. När jag hämtade lille killen fick jag samtidigt träffa den andra -09'an på dagis, en liten kille som jag känner igen från Öppna Förskolan. Kul att Elias får en jämnårig att leka med, så att han inte bara leker med de äldre och lär sig massa hyss som de kan.   ;)

Sedan gick det bra med sprutan på BVC imorse också. Som vanligt grät Elias en liten liten stund, sedan var det full fart igen. Vår lille kille är 81,5cm lång nu och väger 10,4kg. Han börjar bli stor vår lille kille. Det finns i och för sig mycket större 1 1/2-åringar, men vi tycker att han är stor. Alldeles perfekt. Det var även sista dagen för vår BVC-sköterska, och jag hoppas hon kommer att trivas på sitt nya jobb nu när hon ska jobba med barn och ungdomar. Ännu mer hoppas jag att vi, Elias, jag och gubbsingen, kommer att tycka om vår nya BVC-sköterska när vi nu träffar henne för första gången. 

Nu ska vi leka här hemma, både ute och inne, denna fredag-eftermiddag och kväll. Eller, så hittar vi på något helt annat. Vi får se. 

Bye for now!  

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!