Filmkväll ikväll.

Det blir filmkväll ikväll. Elias har somnat nu och vi ska inta soffan och se Prince of Persia. Har inte alls koll på vad den handlar om, men film brukar nästan bli bäst när man inte har några förväntningar.

Annars kan jag konstatera att dagen inte alls blev så som jag tänkte i förmiddags, varken staketbygge eller Furuvik blev av. Istället har vi bara tagit det lugnt idag och mest byggt torn, myst i soffan, torkat rinnande näsa, och lekt i lekparken tillsammans med Elias. Gubbsingen har ägnat stora delar av dagen till att ominstallera min dator, så förhoppningsvis kan jag använda den igen snart. Använda den utan problem.
 

Later! Bye bye!

 


Kommentarer
Postat av: Tessan

Kul att hitta din blogg!!! Hoppas allt är bra med er. En liten fågel viskade att du är gravid och ska ha i september. Stämmer det? Jag såg ingen mage sist. Iofs var jag lite dimmig av tårar då hahah... Kram

2010-08-21 @ 23:46:08
URL: http://imammasmage.blogg.se/
Postat av: ami

kul att du kikat in Tessan!

är tyvärr inte gravid, hade varit jättemysigt att vara det. Så, du såg helt rätt, Tessan. Ingen mage. Måste också lugna först och främst mina föräldrar och säga att ni absolut skulle fått reda på en sådan nyhet. :)

kram kram

2010-08-22 @ 09:15:24

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!