En intensiv men rolig dag i Borgvik.

Det är fredagkväll och jag är trött. När man kommit hem på fredageftermiddag, och slappnat av lagom mycket, då upptäcker man hur trött man egentligen är. Så brukar det vara för mig.

Idag var det en intensiv men rolig dag i Borgvik. Vi hade tur med vädret, och nästan alla i klassen skötte sig bra. Jag har inte koll på hur det gick på tävlingarna, jämfört med de andra klassernas resultat, men roligt var det att heja på. Att ha inskolning med alla 6or samtidigt tar dock på krafterna, och ett tag ville jag bara sitta ner och bara vara, men det fanns det inte tid till. När klockan slog två, och vi slutade, satte jag mig i bilen och hade fullt upp att hålla mig vaken hela vägen hem.

Så, ikväll har vi inte gjort mycket här hemma. Elias och jag har suttit på golvet och målat i hans målarbok. Sedan har Elias sorterat färgpennor, och för en stund sedan hittade jag några pennor i skåpet med matlådor. Lite spännande när man hittar leksaker lite här och där. Gubbsingen och Elias har även spelat lite fotboll här hemma (inne), samt kikat på bilder på flygplan. Elias är jättenyfiken på flygplan och tittar gärna på klipp på youtube också.

Nu är jag dock toktrött och borde gå och lägga mig. Vi har kallat på förstärkning imorgon, och mina föräldrar kommer hit för att hjälpa till med staketbygge och ta Elias. Eftersom jag fortfarande inte har hunnit städa (usch, jag vet att det inte är frescht längre) måste jag ta det imorgonbitti så att det ser bra ut när de dyker upp. Och, ska jag orka med en tidig pysselmorgon, ja då lär jag gå och lägga mig nu.

Så... Nighty-night! Sov gott!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!