Det här med planering.

Det här med planering är inte lätt. Hur länge tar det att få ihop ett staket egentligen?, kan man fråga sig. Jag har en teori. 

Jag tror att de flesta har en plan, att det ska ta X antal veckor att bygga ett staket. Och, så gör det det. Dessa människor är målmedvetna, ambitiösa och ser till att staketet blir byggt på den tid de har avsatt. Det är bara staketbygge som gäller. Dessa människor är jag riktigt imponerad av.

Sedan finns det människor som planerar staketbygge, och tar den planerade tiden gånger pi. Dessa människor vet att det oftast brukar komma någonting emellan bygget, eller att tid går till att skaffa material som tillfälligt är slut etc. Dessa människor är realistiska och känner till sina förmågor. Till denna grupp människor skulle jag gärna vilja höra.

Sedan finns vi, gubbsingen och jag. Och Elias lite vid sidan av. Vi har, oftast, en plan. Vi skaffar material. Sedan jobbar vi. Men, kommer någonting annat roligare emellan, ja då tar vi ett avbrott och passar på att göra det istället. Detta innebär att våra staketbyggen, och alla andra projekt som vi kommer att hitta på, kommer att ta den tid det tar. Varken mer, varken mindre. Vi kommer nog aldrig riktigt hålla tidsplanerna, inte om vi själva får hålla på och pyssla. Kommer det däremot förstärkning, som vi endast har kort tid, ja då kanske det går undan.

P.S. Anledningen till att jag inte är ute och bygger nu är att det är kaffepaus igen.    :)
Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!