Dagens plan: staketbygge.

God morgon!

Det är en ny dag. Lördag. Solen försöker titta fram bland alla molnen och det ska bli intressant att se vad vädret säger idag. Vi hoppas, givetvis, på sol idag igen och speciellt då vi ska börja bygget av vårt staket. Planen är att jag ska stå för målandet, och gubbsingen fixar gjutningen och annat grovgöra. Elias får nog springa omkring med sin egna pensel och själv 'måla' lite här och där.


Gårdagen med Elias var, förresten, jättemysig. Han satt för första gången själv och lade pussel i lugn och ro. Ska inte säga att han har fått kläm på det helt och hållet, men att han vill och själv sätter sig och försöker är ett stort steg. Jag satt bakom honom och mös.  :)

Sedan plockade vi vinbär tillsammans. Elias åt nog mest, medan jag försökte hinna med att fylla vår 1liters-burk innan vinbären försvann. Sedan försökta Elias hjälpa till lite ändå, och det var väldigt gulligt när han plockade ett vinbär åt gången från vinbärsbusken och stoppade ner den i burken. Blandat med vinbärsplock blev det även att åka lite rutschkana.

Så, snart beger vi oss ut igen. Ska ta på oss kläder och göra oss färdiga bara.
Ha en skön lördag!
Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!