Dagen som gick.

Denna måndagen har gått fort, och den varit rolig. Det känns som om vi har hunnit med en hel del, men när man väl börjar räkna efter så är det inte så speciellt mycket ändå.

Elias första dag på dagis, även om det endast var en kort stund, gick jättebra. Till en början var Elias nog lite uttråkad då vi vuxna satt och pratade om dagis och Elias rent allmänt. Jag å andra sidan var nervös hela tiden. Fånigt men sant. När de andra barnen, som varit ute, kom in blev det genast mer intressant och Elias studerade de andra barnen med stort intresse. När vi åkte hemåt tyckte vi, både gubbsingen och jag, att det kändes bra med både dagisbarn och personal. Vi hoppas hoppas att alla barnen är snälla så att ingen börjar bete sig dumt mot Elias, som själv är så snäll och delar med sig av (nästan) allt.

Sedan har vi, Elias och jag, hunnit med att ta en cykeltur och hälsa på kompisar där vi fikat och pratat. Var jätteskönt att bara sitta och ta det lugnt en stund. Tänk så bra det är med kompisar som är så bra på att lyssna, det känns som att det mest är jag som pratar hela tiden. Ett samtalsämne som kom upp var pyssel hemma/renovering, och jag ska erkänna att när jag steg in genom dörren här hemma så var jag peppad att sätta igång med något. Men, när jag väl gått hemma en stund blir jag så bekväm så att jag inte orkar ta tag i saker och ting. Måste lista ut hur jag ska hålla gnistan uppe och orka sätta igång. Hmmm....  

Nu ikväll har även Elias farfar hälsat på en stund. Var trevligt att träffa honom då vi inte ses så ofta. Nu blir det att lägga Elias så att han kan ladda inför morgondagen då det åter blir dagis. Denna gång mer på allvar.  :)

Bye for now!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!