Blev shopping idag.

Elias och jag har shoppat på eftermiddagen. Ååå så kul det är att shoppa! När vet man om man är beronde egentligen? Jag tycker att det är kul att shoppa, och det behöver inte kosta alls mycket för att jag ska känna mig glad. Så länge jag har några påsar att bära runt på så är jag nöjd. I och för sig hamnar påsarna nu för tiden under vagnen, men ändå.

Elias fick ett par nya mysbyxor, samt ett par lite stiligare byxor. Dagis meddelade idag att det är bra att vi tar med extrakläder nu då han kommer att vara där hela dagar. Så, byxor måste inhandas så att han har byxor som tål lek och stoj, samt byxor som han kan ha vid andra tillfällen. Så här ser dagen inköp ut: 

              



Sedan fick jag även min kalender, så nu kan jag åter börja ha koll på läget på jobbet. Elias köpte även en liten bok till sig själv som kan sitta fast i vagnen så att han har något att göra när han tröttnar på att shoppa.

Nu är det åter dags att sova. Men, innan jag får lägga mig måste jag namnmärka Elias kläder som ska med till dagis imorgon. Namnlapparna kom hem idag och de var enkla och söta. Har beställt dem från Filur Namnlappar och hoppas nu att de håller precis som de lovat.

Nattinatt och sov gott!
Bye bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!